Három szobás lakás az Ezer éves Sárkányfa szomszédságában

Három szobás lakás az Ezer éves Sárkányfa szomszédságában

Apartmanunk Icod de los Vinos belvárosában található, néhány perc sétára az ezer éves sárkányfától, a pillangó-múzeumtól és az őslakosság életét bemutató Guancs Múzeumtól. Boltok ugyancsak 5-10 perces sétatávra, a legközelebbi strand pedig 7 perc autóútra található.

Az első emeleti három szobás lakásunk mindennel felszerelt, modern konyhájában ingyenes kávé- és tea vár rád! A tágas nappaliban lehetőséged van egy jót beszélgetni, társasozni, kártyázni – vagy a síkképernyős tévét nézve kicsit lazulni. Az alábbi szobákat találjátok a lakásban:

TEIDE: Tapasztalt utazóként tudjuk, milyen egy jó szoba és a Teide pontosan ezt kínálja: kényelmes nagy terek, saját fürdőszoba, szuper, vadi új matrac, rengeteg fény és elég hely kipakolni a cuccaitokat teljesen privát környezetben! Az erkélyről  kilátással a belváros nyüzsgő utcájára és a Chinyero-vulkánra

ANAGA: Ez a hálószobánk tökéletesen kiszolgálja azt a célt, melyre megalkottuk: egy élménydús nap után az Anaga-ban kipihenhetitek magatokat, hogy másnap újult erővel indulhassatok ismét felfedezni a szigetet!

TENO: Ezt a szobánkat az egyéni utazóknak ajánljuk fel. A Teno egy egyágyas szoba a lakás közepén, ahol kényelmes és új matracos ágyon pihenheted ki a napod fáradalmait, felkészülve a következő élményekre!