Gran Canaria,
a változatosság szigete

Gran Canaria-ra már szinte haza jártunk, annyira szeretjük ezt a változatos, hegyes-völgyes gömb alakú szigetet, ahol annyi felfedezni való csoda vár ránk, hogy egy élet is kevés talán arra, hogy mindet megismerjük! Mi is és vendégeink is szeretnek átutatni a “szomszédba”, ezt az igényt felismerve, a Tenerifei és Lanzarotei apartman üzemeltetés tapasztalatait felhasználva kezdünk bele Gran Canaria-i nyaralás szervezésbe is. Lássuk a kínálatot!

Egy hálószobás apartman Puerto Rico településen

Gyönyörű kilátás, tágas apartman a sziget déli oldalán. Részletek ide kattintva »»

Hogy jutok el Gran Canaria szigetre?

Budapestről közvetlen járatot üzemeltet a Ryanair egy kb. 5 órás úttal. A WizzAir Bécsből, Londonból, Bukarestből, Milánóból és Rómából repül Gran Canaria-ra. Emellett a sziget elérhető a Kanári-szigeteki társaságok, a Binter és CanaryFly által, valamint komppal a FredOlsen és Armas jóvoltából. Ne feledd: a YOUnerife a WizzAir hivatalos-, és szerződött partnere a többi légitársaságnak is, több ezer repjegy vásárlás tapasztalatával rendelkezik! Bízd ránk magad nyugodt szívvel!

Largo Verde - Lanzarote

MÁST KERESEL? NEM AKADÁLY!

találjuk meg a hozzád illőt!

Booking.com

A küldetésünk? A legjobbat adni!

Partnerünk, a Booking a világ legnagyobb szálláskereső oldala. Ezzel a keresővel könnyen megkeresheted a számotokra legmegfelelőbb apartmant Tenerifén! Csak válaszd ki a dátumokat és válogass a több száz apartman közül, ezzel pedig minket támogatsz: neked nem kerül egy centtel sem többe, azonban ha innen indítod a keresésed és véglegesíted a foglalásod, a foglalt szállásod után honorációt kapunk a Bookingtól.