Lanzarote,
a “100 vulkán” szigete

Tenerifén szerzett tapasztalatainkat felhasználva Lanzarote-n is elkezdtük apartman-üzemeltetéssel kapcsolatos tevékenységünket! A 100 vulkán szigete 60 km hosszan tartogat ezernyi meglepetést és olyan “holdbéli” tájakat, melyeket Európában aligha fedezhetünk fel máshol!

Lanzarote egy csoda, melybe azonnal beleszerettünk! Nem gondoltuk volna, hogy Tenerife után ennyire le tud nyűgözni minket ez a kopár felszín – azonban az állunk minden egyes km megtételekor leesett, amikor elsőnek jártunk a Kanári-szigetek leg-észak-keletibb tagján. 

Fedezd fel Te is ezt a csodát – garantáltan élvezni fogod! Szállásaink a sziget egyik legjobban kiépített részén, Puerto del Carmen településen vannak, ahonnan könnyen felfedezhető a sziget minden pontja!

Egy hálószobás emeleti apartman csodás kilátással az erkélyről

Bővebben erről a digitális-nomád-barát helyről ide kattintva »»

Két hálószobás, dupla teraszos hatalmas apartman

Családoknak és baráti társaságoknak kiváló! Részletek ide katintva »»

Hogy jutok el Lanzarote szigetre?

Budapestről jelenleg  nincs közvetlen járat Lanzarote-ra, azonban Bécsből a Ryanair 5 órás úttal jut el hozzánk. A WizzAir Londonból, Milánóból és Rómából repül Lanzarote-ra, így Budapesti indulás esetén ez a 3 átszállási város lehet a legjobb választás. Ne feledd: a YOUnerife a WizzAir hivatalos partnere és több ezer repjegy vásárlás tapasztalatával rendelkezik, bízd ránk magad nyugodt szívvel! 

Largo Verde - Lanzarote

MÁST KERESEL? NEM AKADÁLY!

találjuk meg a hozzád illőt!

Booking.com

A küldetésünk? A legjobbat adni!

Partnerünk, a Booking a világ legnagyobb szálláskereső oldala. Ezzel a keresővel könnyen megkeresheted a számotokra legmegfelelőbb apartmant Tenerifén! Csak válaszd ki a dátumokat és válogass a több száz apartman közül, ezzel pedig minket támogatsz: neked nem kerül egy centtel sem többe, azonban ha innen indítod a keresésed és véglegesíted a foglalásod, a foglalt szállásod után honorációt kapunk a Bookingtól.