igen igen igen igen!

Egy nyaralás teli van élménnyel – de miért is ne halmozzuk ezeket?
Tedd fel életed talán legfontosabb kérdését
ebben a paradicsomi környezetben!

Van egy nap, mely pontosan ugyanúgy kezdődik, mint a többi. Felkelés, kávé a teraszon, reggeli, fogmosás. Azonban ez csak látszólag ugyanaz, mint a többi! De ezt a szerelmed még csak nem is sejti!

A nyaralás megszervezése eleve egy stresszes dolog, pláne akkor, ha a nagy kérdést is fel akarod tenni! Levesszük a gondot a válladról: neked annyi a dolgod, hogy beszerezd a gyűrűt, majd várd a kiszemelt napot, amikor felkeljetek, megreggelizzetek, fogat mossatok és útra keltek!

Mi pedig?

✅ megalkotjuk a legszebb helyszínt, legyen szó óceánpartról vagy a Teide csúcsáról: gyűrű, pezsgő, bonbon és dekoráció már ott fog várni Benneteket, mire odaértek!
✅ profi fotós barátainkat felkérjük, hogy kellő távolságból paparazzit játszva megörökítsék ezt a csodás pillanatot, majd a képekből egy 26 oldalas, 30×30-as könyvet szerkesztünk, melyet hazavihettek magatokkal
✅ magunkkal visszük az előre összekészített váltóruhát nektek, hogy miután átöltöztetek, egy
✅ autentikus kanárió vagy csodálatos panorámával rendelkező óceánparti étteremben vacsorázhassatok
✅ és végül mire hazaértek, rózsaszirmokkal és gyertyákkal díszített szobátok vár rátok, mi pedig lelépünk a barátainkhoz egy hajnalig tartó kártya partira 🙂

rendeld meg most!

A Küldés gomb megnyomásával hozzájárulok adataim adatkezelési tájékoztató szerinti kezeléséhez.

legénykérés tenerifén

 Megrendelésed elküldése még nem jár kötelezettséggel, viszont fontos első lépés a tökéletes legénykérés leszervezéséhez! Vedd fel velünk a kapcsolatot ezen űrlap elküldésével, írd meg kérlek, hogy van-e különleges elképzelésed és hogy mikorra tervezed a legénykérés megszervezését?! De előtte érdemes átfutni ezt is:

gyakran ismételt kérdések

Egy jó legénykérés megszervezése nagyon sok háttérmunkával jár, ezért fontos néhány dolgot átbeszélni.

Mennyi ideig tart a legénykérés?

Egy ideális legénykérés késő délután / kora este kezdődik és hát addig tart, míg… 😊
Ahhoz, hogy szép képeket tudjunk készíteni, érdemes a naplementéhez igazítani az eseményt. Ez, és az ezt követő úgynevezett blue-time a legalkalmasabb a szép fotók elkészítéséhez. Kezdésnek évszaktól függően 18-20 órát javaslunk

Mi az én feladatom?

A legfontosabb feladatod, hogy maradj nyugodt és ne tűnj izgatottnak egész nap 🙂

Jó, ennél egy kicsit több. El fogjuk kérni a jeggyűrűt már az előző nap, megkérünk, hogy szedj össze váltó ruhát magatoknak (a vasalással nem kell törődj, azt megoldjuk), és informálj minket a fontos dolgokról, pl. mi a szerelmed kedvenc csokija, édes-vagy száraz pezsgőt szeretnétek-e, milyen színek domináljanak, kértek-e pickniket vagy étterembe akartok menni? De ezekről úgyis ki fogunk kérdezni jó időben!

Változásnak helye?

A fenti példa csak egy példa. Kreatívak vagyunk és találékonyak, így nem okoz gondot a legénykérés leszervezése sem az óceán parton a legforgalmasabb strandon (akár hangfallal, hogy mindenki hallja) vagy éppen egy eldugott öbölben, ahol mire odaértek, már a teljes partszakasz ki lesz dekorálva. Vagy ugorjunk fel a Teidére, ahol a lemenő Nap fényében felteheted életed talán legfontosabb kérdését, majd megcsodálhatjátok a páratlan csillag-inváziót!

Valami extrém legyen? Mit szólnál egy parascanding-hez, vagy egy helikopterhez? Esetleg ejtőernyős ugrás közben, vagy a víz alatt? Nem gond!

A program ára

A legénykérés alapára 350€, mely a következőket tartalmazza:

– helyszín berendezése pezsgővel, bonbonnal, virággal
– fotós, aki digitálisan 30 képet fog átadni
– 26 oldalas emlékkönyv 30×30-as méretben
– váltóruha a helyszínre szállítása, annak vasalása (ha szükséges)
– helyfoglalás az előre megbeszélt étteremben

További kérések díja megbeszélés alapján

Ez még fontos lehet

Arra kérünk, hogy legénykérési szándékod a lehető leghamarabb egyeztesd velünk, hogy a fotósunk biztos, hogy ne vállaljon aznapra máshol munkát. Ezen felül érdemes a legénykérést a hazautazás előtt legalább 3-5 nappal megejteni, hogy az emlékkönyv elkészüljön időben. (ha ez nem jönne össze, természetesen hazapostázzuk nektek!)

Keress minket bátran az oldalon elhelyezett űrlap segítségével!