Apartman Kezelés a Kanári-szigeteken

Rövid- és hosszú távú kiadások és a vendégek élményekkel teli, gördülékeny nyaralásának megszervezésére nyújtunk teljes körű szolgáltatást apartman tulajdonosok részére a Kanári-szigeteken: Tenerifén, Lanzarotén és Gran Canarián. Több évnyi nyaralás-szervezői tapasztalatunk és számtalan utazós élményünk alapján pontos képet kaptunk arról, hogy mit várhat el a Megrendelő – és mit igényel a hozzánk érkező Vendég!
Ismerd meg szolgáltatásainkat és kérj árajánlatot rájuk a lenti űrlap segítségével vagy a hello@younerife.eu címre küldött emailben!

Apartman kezelés

Az apartman teljes körű kezelése: vendégek szervezése, apartman takarítás, welcome-ajándékok bekészítése, fogyó eszközök feltöltése, ágynemű mosása és vasalása, a vendégek fogadása, hatósági bejelentés elvégzése, bevétel kezelés, rendszeres és folyamatos kapcsolattartás a partnereinkkel és havi kimutatások elvégzése.

Vendég szervezés – kiajánlás

Apartmanod ajánlása saját felületeinken (YOUnerife web- és Facebook oldalak, zárt Facebook csoport, instagram) valamint a vendégek szervezése az ismert szálláskereső portálokon (pl. Booking, AirBnB, eBay, stb). Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a vendégekkel az érkezésükig, felkészítjük arra, ami vár rájuk a szigeten és a szálláshelyen, megszervezzük az apartmanhoz történő eljutásukat.

Guest service szolgáltatás

Barátságosan fogadjuk a saját vagy más által szervezett vendégeid az apartmanodban, bekészítjük a welcome-csomagot, átadjuk a kulcso(ka)t nekik, megszervezzük a reptéri transzfert, 0-24-es elérhetőséget biztosítunk a számukra és szükség esetén extra takarítást / ágyneműcserét végzünk az apartmanban és elvégezzük a hatósági bejelentést a 16 éven felüli személyek részére.

Apartman takarítás

Vendég érkezés előtt és- vagy után elvégezzük az apartman teljes körű takarítását. Ilyenkor mindig egy szigorú “köjálos” szemmel nézzük az ingatlant: észrevesszük azokat a felületeket, melyeket olyan nagyon szeretnek elfelejteni a takarító cégek és odafigyelünk a legapróbb részletekre is! Mindezt elsősorban természetes tisztítószerekkel!

Apartman beindító szolgáltatás

Megvan az apartman, de igazából fogalmad sincs, hogy hogy indítsd el a kiadás útján? Ne aggódj, ez nem egyedi eset, más szemléletet kell ilyenkor alkalmazni. És miért ne bízz meg olyan csapatot erre, akik már több éve csinálják?! Teljesen berendezzük az induló apartmanod, így neked már csak a vendégek fogadására kell összpontosítanod!

Apartman kutatás

Tenerife eladja magát – vagy mégsem? Nagyon fontos, hogy hol és milyen apartmanba fektetsz be, és ehhez elengedhetetlen a pontos helyismeret és az ingatlan megismerése. Szolgáltatásunk keretén belül végig visszük a folyamatot a vásárlásig – így a kutatás miatt nem kell személyesen a szigeten lenned!

Kérj ajánlatot

Általában 24 órán belül válaszolunk a megkeresésekre!

Köszönjük a bizalmad!
Bálint és Tomi

A Küldés gomb megnyomásával hozzájárulok a megadott adataim adatkezelési tájékoztató  szerinti kezeléséhez.

  fejlődésünk

  2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣

  ✅ költözés Tenerifére

  2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣

  ✅ 2 hálószoba kiadása
  ✅ első apartman Tenerifén

  2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣

  ✅ 6 apartman Tenerife
  ✅ 2 apartman Lanzarote

  2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣

  ✅ 10 apartman Tenerife
  ✅ 2 apartman Lanzarote
  ✅ 1 apartman Gran Canaria
  ✅ hotelek Tenerifén
  ✅ repülőjegy ügyintézés

  kövess minket mindenhol!