Privát kirándulások

Az egész napos privát kirándulások során egyénre szabott, kis csoportos prorgamon vesztek részt. A túra során kocsival járjuk be a szigetet, 10-15 megállót beiktatva csodás kilátópontokon, érdekes természeti képződményeknél, autentikus kis városokban, kipróbált éttermekben – szépen, komótosan, vagy gyorsan, töményen – ahogyan azt éppen kívánni fogjátok!  A kirándulások mindig a szálláshelyeteken kezdődnek és ott is érnek véget! Mindig csak a kezdés a fix, a végét a hangulat határozza meg! A privát kirándulások ára a létszámtól is függ. 1-8 fő között szervezzük meg. A YOUnerife által megszálló vendégek részére 10% kedvezményt biztosítunk a végösszegből!

Boszorkányok és pazar kaják az Anagán

Van az anaga közepén egy település, ahol – azt mondják – évszázadokon keresztül boszorkányok éltek. Ez lehet, hogy kamu, de az tuti, hogy a ehhez kilátáshoz és természeti formákhoz hasonló aligha van még Európában! 

Szerpentinen a Teno-hegységben

Igazi vezetés-technikai tanfolyam, de hidd el, az állad leesik majd! Fedezd fel velünk a Teno hegységet, melyet keresztül kasul átszelünk majd, a végét pedig megkoronázzuk egy csodás naplementével egy világítótorony tövében.

Csodás északi városaink

Ismerd meg a Valódi Tenerifét! Városlátogatás a sziget északi felén Garrachicotól La Lagunáig olyan köztes megállókkal, hogy tutira leesik az állad! 

Csodás déli városaink

Déli túra Los Gigantestől Las Galletásig, számtalan szuper megállóval, titkos helyekkel, banánfölddel és késő estig tartó pezsgéssel. 

Keleti-parti kirándulás

Ellátogatunk a sziget egyik legszebb bazilikájához a keleti part egyik ékkövében, megállunk a szellemvárosnál és beugrunk a barlangba épített falut is megnézni. 

Keresztül kasul a Teidén

Eldugott megállók, legszuperebb kilátók, lehetetlen formák. Fedezzük fel Spanyolország legmagasabb pontját közösen!

Transzfer kirándulás

A szállásból való kijelentkezés és a repülőgép idulása közötti idő kitöltésére megalkotott kirándulás két tematikára építve

kövess minket mindenhol!