¡Hola!

Volt egyszer egy csodás augusztusi nap 2018-ban, amikor ez a két szép száll legény találkozott a Batyin’ – és megvalósították az álmukat.

De ne szaladjunk ennyire előre!

Hola, itt Tomi és Bálint. Miután megtörtént a nagy találkozó és első vacsi, rögtön éreztük, hogy minket eléggé egymásnak teremtettek. Teltek-múltak a hetek, majd megtörtént az összeköltözés és azóta is boldogan élünk 🙂

Tomi ápoló volt Magyarországon, hivatásos shiatsu masszőr és reiki mester; Bálint a HR világában mozgott, hobbija az utazás és már élt korábban Spanyolországban, de akkor még a félszigeten, Manresaban, Catalunyaban. Ez 2013-ban történt, és amióta visszament Magyarországra, érzi, hogy valami nagyon nem kerek az életében. 

2019 októberében költöztünk a szigetre, azóta minden nap egy kicsivel többet ismerünk meg ebből a csodából. Igazából nem is Tenerife volt a cél: október 15-re volt jegyünk Barcelonába de 5 nappal az indulás előtt újra terveztünk és Tenerifén landoltunk végül. Korábban sosem jártunk a Kanári-szigeteken és akárcsak a mi első randink, ez is szerelem volt első látásra! 

Mindennemű egoizmus nélkül állíthatjuk, hogy jobban ismerjük lakhelyünket, mint a több évtizede itt élő honfitársaink többsége. Amikor csak volt egy fél napunk szabadon, már pattantunk is be a kocsiba és felfedeztük Tenerifét. És miért ne adnánk át ezt a tudást Neked is?

Minden nap fejlesztjük magunkat, hogy a sziget legjobb és leghitelesebb LMBT+ nyaralás szakértői lehessünk. Sőt, hogy tudjuk, mitől leszünk mi a legjobbak, egy elég széles körű kutatást is végeztünk a covid-karantén idején. Nézd csak:

Eddig hatalmas tapasztalatot szereztünk mint utazó, legyen szó európai vagy kontinensen kívüli utazásról. Most az a feladatunk, hogy ezt a tudást kamatoztatva szebbé tegyük a Te Kanári nyaralásod is!

Találkozunk Tenerifén!/?         Mikor találkozunk Tenerifén?

Rólunk írták

Leléptünk Tenerifére

Költözésünk és ittlétünk története 3 részben a Gay.hu oldalról. Ez az első >>

A "YOUnerife" brand

 

 

Humen OnlineNagyinterjú a Humen Magazin oldalán.
Itt éred el >>

napról-napra blogunk

calima

calima

Szokták mondani, hogy olyan nincs, hogy valami túl tökéletes legyen és nincs ez másképp itt Tenerifén sem: rendszeresen lecsap ránk a szaharai homokviharAz "örök tavasz szigetének" árny oldala az Afrikából érkező sivatagi homok extrán meleg levegővel és néha igen erős...

bővebben
Végre szabadon! Jól el is költöztünk

Végre szabadon! Jól el is költöztünk

Vége a karanténnak, így mi ismét úton, mint a mérgezett egerek. Most is egy nagyon szép helyről jelentkezünk be Június 21-ig tart a "harmadik fázis", ezzel ér véget majd a "veszélyhelyzet" Szerencsére már szabadon mozoghatunk a szigeten, így mi meg sem állunk....

bővebben
Playa las Vistas

Playa las Vistas

Los Cristianos legkedveltebb strandja a kijárási tilalom idejénOlyan kihalt a legnyűzsgőbb sétány, hogy rá sem lehet ismerni!A szigorú karantén végnapjait éljük: most már van olyan engedmény, hogy a lakhelyed 1 km-es körzetben sétálhatsz bizonyos időkorlátok szerint....

bővebben

Érdekel, milyen az élet Tenerifén? Napról-napra blogunk pont erről szól!
Kattints ide és nézd meg a többi bejegyzést is! >>

kövess minket mindenhol!