¡Hola!

Volt egyszer egy csodás augusztusi nap 2018-ban, amikor ez a két szép száll legény találkozott a Batyin’ – és megvalósították az álmukat.

De ne szaladjunk ennyire előre!

Hola, itt Tomi és Bálint. Miután megtörtént a nagy találkozó és első vacsi, rögtön éreztük, hogy minket eléggé egymásnak teremtettek. Teltek-múltak a hetek, majd megtörtént az összeköltözés és azóta is boldogan élünk 🙂

Tomi ápoló volt Magyarországon, hivatásos shiatsu masszőr és reiki mester; Bálint a HR világában mozgott, hobbija az utazás és már élt korábban Spanyolországban, de akkor még a félszigeten, Manresaban, Catalunyaban. Ez 2013-ban történt, és amióta visszament Magyarországra, érzi, hogy valami nagyon nem kerek az életében. 

2019 októberében költöztünk a szigetre, azóta minden nap egy kicsivel többet ismerünk meg ebből a csodából. Igazából nem is Tenerife volt a cél: október 15-re volt jegyünk Barcelonába de 5 nappal az indulás előtt újra terveztünk és Tenerifén landoltunk végül. Korábban sosem jártunk a Kanári-szigeteken és akárcsak a mi első randink, ez is szerelem volt első látásra! 

Mindennemű egoizmus nélkül állíthatjuk, hogy jobban ismerjük lakhelyünket, mint a több évtizede itt élő honfitársaink többsége. Amikor csak volt egy fél napunk szabadon, már pattantunk is be a kocsiba és felfedeztük Tenerifét. És miért ne adnánk át ezt a tudást Neked is?

Minden nap fejlesztjük magunkat, hogy a sziget legjobb és leghitelesebb LMBT+ nyaralás szakértői lehessünk. Sőt, hogy tudjuk, mitől leszünk mi a legjobbak, egy elég széles körű kutatást is végeztünk a covid-karantén idején. Nézd csak:

Eddig hatalmas tapasztalatot szereztünk mint utazó, legyen szó európai vagy kontinensen kívüli utazásról. Most az a feladatunk, hogy ezt a tudást kamatoztatva szebbé tegyük a Te Kanári nyaralásod is!

Találkozunk Tenerifén!/?         Mikor találkozunk Tenerifén?

kapcsolat

Kapcsoaltba léphetsz velünk az alábbi űrlap segítségével emailben, vagy facebook oldalunkon keresztül a messengeren!

A Küldés gomb megnyomásával hozzájárulok a megadott adataim adatkezelési tájékoztató  szerinti kezeléséhez.

12 + 10 =

Rólunk írták

Leléptünk Tenerifére

Költözésünk és ittlétünk története  a Gay.hu oldalról. Itt olvasható >>

A "YOUnerife" brand

 

Humen OnlineNagyinterjú a Humen Magazin oldalán.
Itt éred el >>

Pesten a lóvé, Pécsen a love

Két nagy projekt: az egyikben 10 év alatt 40 ország, a másikban pedig a YOUnerife. Olvasd el itt! >>

Love under the rainbow

Egy délután közösen, jól elkapott pillanatok – a fotózásunkról itt olvashatsz cikket >>

Mi a szerelem?

Ezt a kérdést tette fel a Foto-Tenerife Valentin-nap alkalmából. Itt olvasható >>

napról-napra blogunk

Dia de Canarias

Dia de Canarias

Május 30 - a 8 tagból álló szigetcsoport legfontosabb ünnepe. Nézzük, miért is az?!A Kanári-szigetek napját (spanyolul Día de Canarias) minden év május 30-án tartják meg, emléket állítva annak, hogy 1983-ban ezen a napon tartotta első ülését a Kanári-szigeteki...

bővebben
Hogyan jutok Tenerifére Bécsből?

Hogyan jutok Tenerifére Bécsből?

Hasznos tanácsok azoknak, akik nem ragaszkodnak a budapesti induláshozEgyre többen választják a bécsi indulást, mi pedig összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat ehhez! Jussunk ki a reptérre! 🟩 Legegyszerűbben Budapestről vagy az ország több pontjáról induló transzfer...

bővebben
Mi a szerelem?

Mi a szerelem?

Valentin nap alkalmából Tomi megfogalmaztaA Foto-Tenerife csapata tette fel a kérdést erről.

bővebben

kövess minket mindenhol!